Je werknemers blijven expert in hun vak. Ook in een andere taal.

Geniet dankzij Co-valent van een taalopleiding van 10 uur, volledig op afstand. Skype, Zoom of Microsoft Teams? Onze taaltrainers staan klaar om jouw taalniveau ook virtueel op te krikken. Daarbovenop wordt deze opleiding volledig gesubsidieerd door het vormingsfonds Co-valent.

Blcc Co valent-1

E-Learning & coaching

Dat innovatie en technologie key zijn in de chemische sector, staat vast. Daarom vindt de opleiding volledig op afstand plaats. Ontmoet jouw taaltrainer gedurende 10 uren in een virtueel lokaal: Zoom, Skype, Microsoft Teams? Jij kiest de tool!

Kies uit 4 talen

In je Co-Valent opleiding heb je keuze tussen vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Schaaf die language skills bij die jij nodig hebt. Heb je meerdere talen nodig? Dan bekijken we samen hoe we kunnen mixen en matchen.

Persoonlijke aanpak

Bij BLCC geloven we sterk in een aanpak op maat; geen enkele taalopleiding is dezelfde. Dat de formule van de Co-valent opleiding vast ligt, verandert daar niets aan. We passen jouw taalopleiding aan aan jouw taalniveau, leervoorkeuren, doelstellingen en planning. Voor een ideale Language Learning Mix, helemaal aan jou aangepast.

Voor elk taalniveau

Een virtuele taalopleiding enkel voor gevorderde niveaus? Nee hoor! Bij BLCC en Co-Valent kunnen ook beginners een taalopleiding op afstand volgen. We zorgen er dan zeker voor dat we een taaltrainer voor je vinden die ook jouw moedertaal spreekt. Zo overwinnen we die eerste drempel. 
Maar voor ook hogere niveaus vervullen we ieders wens! Dankzij het e-learning platform krijg jij net die inhouden te zien die voor jouw niveau en jouw job interessant en relevant zijn.

Onze
klanten.

 

Benieuwd naar welke bedrijven uit de chemische sector al een virtuele taalopleiding via Co-valent volgden? Je ziet ze hieronder. 

 

layer1_2_-1
Group 3-2
Group 17
Group 1-1
INOVYN-INEOS-Logo-web
saint-gobain-logo
Group 7
logo-takeda
Group 6
henkel-logo
Diagenode
Group 8

Plan een gesprek.

Interesse in de Co-valent taalopleiding op afstand, maar toch nog enkele onduidelijkheden? Plan een gesprek met ons. We beantwoorden met plezier al jouw vragen.