Welke taal zal jouw

verkoopscijfers boosten?

 

Kies de taal van jouw keuze. Frans, Nederlands, Engels, Duits of Spaans? Je BLCC-taalopleiding geeft jouw taalniveau een stevige boost. Maar daar blijft het niet bij! Je taaltraining focust ook op jouw functie als sales. En op de vaardigheden die jij in de vreemde taal nodig hebt. Vergaderen, presenteren of onderhandelen? Of nood aan extra sales skills? Je leert het allemaal tijdens je taalopleiding. 

Maak nu jouw Language Learning Mix
Website images  (10)-1

Waarom een taalopleiding volgen?
 

Als sales medewerker kan je ongetwijfeld klantgericht communiceren, onderhandelen, overtuigen, weerstand counteren ... in je moedertaal. Maar wat als je dat ook in een andere taal moet doen? Je wilt je klant uiteraard te woord staan met dezelfde impact. We versterken jouw taalniveau specifiek op basis van jouw functie als sales, en wat jij moet kunnen. Jouw product, jouw klanten en jouw gesprekken vormen de basis van de opleiding. 

Wat kan je na de opleiding? 

  • Een verkoopsgesprek in goede banen leiden: sleutelzinnen gebruiken, actief luisteren, herformuleren, argumenteren, …
  • Jouw product of dienst professioneel voorstellen.
  • Minder tevreden klanten te woord staan.
  • Cijfers rapporteren.
Ontdek jouw Language Learning Mix
ONZE KLANTEN

Klanten die

wij versterkten.

 

Vrt-wit
TVH-wit
Telenet-wit
Axa-wit
Mc Donalds-wit
as-adventure-logo
Sport vlaanderen-wit
Daikin-wit
BMW-wit
Miele-wit

Hoe gaan wij te werk?

Geef jezelf én je professionele carrière als sales een boost met een taalopleiding op maat. Eerste stap: jouw ideale Language Learning Mix samenstellen. Zo sluit je opleiding aan bij jouw doelen en wensen.

Stel zelf jouw mix samen.

Op zoek naar een taalopleiding die naadloos aansluit bij jouw noden en wensen, maar niet zeker welke opleiding nu het best bij jou past? Doe dan nu de configuratie! Wil je face-to-face les krijgen, of verkies je een virtuele cursus? Leer je het liefst alleen - of net in groep? Kies je voor e-learning of net niet? Aan de hand van 8 vragen, geven we jou een voorstel voor jouw ideale Language Learning Mix.

Telefonische screening.

Configurator ingevuld? Dan ontvang je van ons een voorstel voor jouw ideale taalopleiding op maat. Bevalt die je? Prima! Dan gaan we verder. We nemen telefonisch contact met je op voor een screening. Zo kunnen we je huidige taalniveau bepalen, leren we je doelstellingen kennen en vertel je ons wat je verwacht van de opleiding. Met die informatie zoeken we de taaltrainer die bij je past.

Let's go!

Valt je Language Learning Mix in de smaak? Dan kunnen we starten. Zowel je taalniveau als jouw skills als sales manager tillen we naar een hoger niveau,  tijdens én dankzij je taalopleiding.

Ontdek welke mix bij jou past

Over BLCC.

 

BLCC ontwikkelt taaloplossingen én organiseert taalopleidingen voor professionals. Niet kant-en-klaar, wél altijd op maat. Groepen en individuen, grote en kleine organisaties... Iedereen bereikt zijn doel dankzij de ideale Language Learning Mix. 

Meer over BLCC